2018. április 12., csütörtök

Van az úgy...

Azt találtam ki, reggel írok egx pár sort... Eddig bejött, majd meglátjuk meddig...

Nem szeretem, hogy mi emberek ennyire különbözőek vagyunk. Ebből van a sok idegeskedés, rossz hangulat, stressz. Tegnap fogalmazódott meg bennem ez. Egy problémát meg akartam oldani, amit az egyik szülő kért, folyamatosan ezt csinálom, de ha rajtam múlik megcsinálom legjobb tudásom szerint, örömmel tölt el, ha sikerül. De van olyan dolog ami nem az én kompetenciám. Meg kell kérdeznem egyik kolléganőmet. Ezzel nincs probléma, de az a kolléganő kicsit (nagyon) hangulatember, bizony tudja úgy mondani mintha hülye lennél, kiabálva, kicsit (nagyon) "erős fokhagymaszagban terjengve. Ezért en nem haragszom rá, nem utálom... Csak a helyzetet. Mennyivel könnyebb lenne, ha nyugodtan, értelmesen egyszer elmondaná, figyelj Anikó, ez és ez van, általában elég egyszer elmondani nekem, felfogom. Konklúzió : ilyen kérdés jön, nem próbálom megoldani felkapcsolom kedves szülőt, a kedves kolléganőhöz.😉😉😉

Új nap, csicseregnek a madarak, a természet berobbant, én meg mosott valami vagyok, alig aludtam az éjjel... Miért????? :( vagyis tudom miért... De most ezt nem részletezem írásaiból kiderül.
Szép napot mindenkinek! 🌷☀️😍

8 megjegyzés:

  1. Vannak ilyen kollégák, kerüli az ember őket maikor tudja amikor meg nem, akkor úg yjár mint te...Elmúlik:)

    VálaszTörlés
  2. De képzeld csak el, milyen unalmas lenne a világ, ha mindannyian egyformák lennénk, és nem különböznénk!:)De értem én, mi az, ami zavar- a különbözőségünk még nem indok arra, hogy ne tudjunk egymással kulturáltan kommunikálni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézőpont kérdése... Ha nem is egyformák, de legalább hasonlóak lennénk gondolkodásban kicsit könnyebb lenne a világ szerintem. Szeretem, ha unalmas az életem! :) :) :)

      Törlés
  3. Szia Anikó! Örülök,hogy mégis jössz! A munkahely mindig ilyen, de legalább a többséggel jól kijössz. Gondoltam rád a kertnél,nekem van, csak időm alig... hazaérsz 5 óra, főzni mosni stb és még a gyerekkel se volt az ember... na mindegy. A választás utáni bejegyzéseddel nagyon-nagyon egyetértettem,csak nem lehetett kommentelni. Ha lehet kérdezni,hova utazok párod? Üdv,Edina.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mire odajutnék a kerthez majd, se kedvem, se időm nem lesz. :)
      Olaszországba megy, munka ügyben a férjem.

      Törlés
  4. Nagyon ügyesen csinálod. 😊 🌸

    VálaszTörlés