2018. január 26., péntek

Jófejek.:-)

Igazság az, hogy minden nap más színben pompázik a náthám. Egyik nap nem tudtam beszélni, annyira köhögtem, másik nap annyira kapart a torkom, fájt, hogy csuda, ma meg szinte víz alatt leledzem, mert annyira be van dugulva az fülem, hogy víz hangzik minden. Na így volt mai nap a náthám. Tessék megérteni az öreg nagyot halló nénit, bácsit az utcán. Borzalmas.:-(
De péntek van, és másfél óra múlva vége a munka időmnek. Mondanám, juhé...de szeretek itt lenne, de azért otthon is. :-)
Nem tudom, még holnap, hogy lesz...suli lenne....de lehet, hogy nem megyek. Ilyen náthásan nagyon rossz lenne ott ülni órákat...na majd meglátjuk, vak is ezt mondta, én meg meghallom...mert süket vagyok..:-)
Vagyis csak a meleg habos víz nincs a fülem körül..akkor megérteném ezt az érzést, de így...:-)
Zsolti kicsit jobban van..Dávid nem.
Csenge aggódik a jövőheti úszás miatt, várja is...én nem várom, de ezt ugye nem mondhatom a gyermeknek. Negyedszerre már semmi izgi nincs benne számomra. Most jövőhéten meg tudom oldani, hogy menjek reggel szárítani, vinni őt, de utána...na majd ez is alakul.

Bencéről rég beszéltem, mondtam már, ha néha magához ölel, hóna aljáig érek? :-D :-D :-D
Amúgy van rég óta bartátnője és sok csaj barátja. Jó fej kölök, éppen edzi magát, micsoda hasizma van, anyám...:-D Suli...khm...megy neki, matek, angol nem annyira, de azért remélem megbirkózik a feladattal. Nekem azt mondja, perszeeeee.

Szóval jófej mind a négy gyerekem, meg a férjem is, meg a vő jelöltem is....:-)

Nem szomorkodom, de ma lenne 73 éves anyukám, hiányzik már 18 éve.:-(

4 megjegyzés:

  1. Szia, baromira tetszik a cikk :)

    VálaszTörlés
  2. Remélem hamar meggyógyulsz, nekem az aszpirin csodát tett! Flóra ugyanígy aggódott tavaly az úszás miatt:) Náluk a tanítónénik megszárítják a hajukat, csak jó úszósapka kell- amik viszont folyton elszakadnak, hiába decathlonos szilikonos 2 ezer forintos...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt kellett a segítség nagyon, de furi hogy a szülők fésűt pl nem raktak be. Pl

      Törlés