2017. augusztus 30., szerda

Előrefelé.. :)

Nekem vannak a legjobb olvasóim, köszönöm! Minden régi és új hozzászólónak köszönöm az elgondolkodtató hozzászólást, mindegyiket átrágtam. :)
Most épp van három napig munkám, nem lesz időm lelki életét élni magammal. :)
Meg aztán pénteken Csenge lelkesen, fiúk kevésbé lelkesen mennek suliba. :) Mesi csak azért nem szomorú, mert a héten előléptették, így el van most azzal foglalva. :) 
Örülök, hogy sínen van most éppen.

Nagy esemény Csenge életében a suli, nagyon várja és nagyon fél is tőle. Szerencsére jó tanítónénije lesz. És nagyon megérett rá, állandóan kérdez, érdeklődik. Idén nyáron nem találta fel magát annyira mint előtte. Voltak napok mikor nagyon jól eljátszott, főleg mikor nyugodtan voltunk itthon kettesben. De mikor zaklatott jártam ide, oda... Ő is elég zaklatott volt.:( sajnálom nagyon.

Most próbálom elengedni a dolgot. Próbálok nem a jövőn agyalni, hanem a mai napot élni.
Szóval, ha most összefutnánk veled kedves olvasó és megkérdeznéd jól vagytok-? Őszintén mondanám, jól vagyunk kisebb nagyobb nehézségekkel, de jól! Hiszen élünk, együtt vagyunk. Legfontosabb dolgok megvannak, többi megoldodik.
Szép napot mindenkinek! 

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól vagy Anikó és annak is, hogy esetleg beiratkozol majd a tanfolyamra :) !!! Átérzem a suli kezdést Csengénél, (így leszünk mi jövőre Tomával :) ), nagyon szorítok a kis Drágának, hogy jók legyenek az első napok, na meg persze utána az összes többi! Sok ölelés Nektek :) !!!

    VálaszTörlés